Форма входу

Пошук

Календар

«  Серпень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 162

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Неділя, 19.05.2024, 15:28
Вітаю Вас Гость | RSS
Офіційний сайт Добровеличківського краєзнавчого музею
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2018 » Серпень » 16 » Районний конкурс "Українське сало"
14:55
Районний конкурс "Українське сало"

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У РАЙОННОМУ

МИСТЕЦЬКО-ГАСТРОНОМІЧНОМУ КОНКУРСІ

"УКРАЇНСЬКЕ  САЛО"

ПОЛОЖЕННЯ

про проведення районного мистецько-гастрономічного

конкурсу «Українське сало»

1.Загальні положення

1.1. Положення визначає порядок та умови проведення районного мистецько-гастрономічний конкурсу «Українське сало» (далі Конкурс).

1.2. Конкурс проводиться в рамках фестивалю «Ми - українці», присвяченого 27-й річниці незалежності України.

1.3. Організатором Конкурсу є відділ культури і туризму райдержадміністрації.

1.4. Мета проведення Конкурсу:

популяризація української народної кухні, як неоціненного здобутку нашого народу;

сприяння естетичному розвитку жителів району, пошук цікавих та оригінальних рецептів з використанням сала;

формування стійкого інтересу до національної культури, підвищення культурного та духовного рівня сучасного суспільства.

2. Порядок та терміни проведення Конкурсу

2.1. Районний Конкурс проводиться в рамках фестивалю «Ми - українці», присвяченого 27-й річниці незалежності України 24 серпня 2018 року з 16.00 до 18.00 год. в с. Скопіївка Дружелюбівської сільської ради.

  1. Журі оцінює представлені на конкурс презентації та оголошує результати в день його проведення під час концертної програми фестивалю.

2.3. Заявки на участь у конкурсі подаються до 23 серпня 2018 року, включно, на електронну пошту muzei.dobrovel@ukr.net та у паперовому вигляді за адресою:

смт Добровеличківка,

вул. Шевченка,132,

Добровеличківський районний краєзнавчий музей.

Телефон для довідок: 5- 22 -36.

3.Умови участі у Конкурсі

3.1. До участі у конкурсі запрошуються територіальні громади, ОТГ, підприємства, організації і установи району.

3.2. Кожен учасник презентує не менше 5 варіантів приготування сала. Презентація супроводжується виступом учасників художньої самодіяльності.

3.3. Учасники зобов’язані дотримуватися правил техніки безпеки та правил санітарних норм.

 

                                    4.Критерії оцінювання.

4.1. Журі оцінює конкурсантів за такими критеріями:

оформлення страв (апетитність, привабливість, елегантність, сучасний стиль, креативність);

смакові якості;

творчий підхід та художнє оформлення столу;

естетика зовнішнього вигляду учасників презентації.

4.2. Представлені на Конкурс презентації оцінюються журі за 5-ти бальною системою за кожен з основних критеріїв.

4.3. За сумою балів визначається переможець. Якщо у двох або кількох конкурсантів виявляється однакова кількість балів, то переможець визначається відкритим голосуванням членів журі.

4.4. Журі визначає 3-х переможців конкурсу (І місце, ІІ місце, ІІІ місце) та додатково за критеріями:

за оригінальність презентації;

за артистизм, змістовність та високий виконавський рівень учасників художньої самодіяльності;

за масовість учасників презентації;

за відповідність традиціям;

за наявність легенди пов’язаної з історією виникнення страви.

5. Результати Конкурсу фіксуються у протоколі засідання журі Конкурсу.

5. Нагороди Конкурсу

5.1. Учасники та переможці фестивальних конкурсів нагороджуються дипломами і пам’ятними подарунками.

 

6. Журі Конкурсу

6.1. Для організації та проведення Конкурсу створюється журі, до складу якого входять керівники району, їх заступники, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

7. Фінансування

7.1. Конкурс проводиться за рахунок організаторів, спонсорів та інших джерел, не заборонених чинним законодавством.

7.2. Витрати на проїзд до місця проведення Конкурсу в обидва боки здійснюється за рахунок відряджуючої сторони.

Відповідальність за безпеку життя учасників Конкурсу та пожежну безпеку покладається на керівника делегації, призначеного у відповідності з чинним законодавством.

 

 

 

Переглядів: 267 | Додав: Valentina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024